אנשי הטוייה אנשים שקיבלו את הרמדי הזה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/02/2018 | 23:53 | מאת: יוסי

שלום לך עירית, רציתי לשאול אותך איפו אני יכול למצוא את אנשיי הטוייה, (אנשי הטוייה אלו סוגי אנשים מיוחדים שקיבלו את הרמדי טוייה), היכן הם אוהבים לבלות או לשהות, כי גם אני קיבלתי את הרמדי טוייה, והיתי רוצה לפגוש אנשים שהם דומים לי..?

שלום פעם ראשונה שאני שומעת את הביטוי הזה ואת הסיפור הזה..... לא ידוע לי שיש משותף כלשהו בין אנשים שמקבלים אותה רמדי. יש כ״כ הרבה מופעים לכל רמדי כך שלמצוא אנשים ״כמוך״ זאת משימה לא ריאלית. ממליצה לך פשוט להכיר אנשים כלבבך בלי קשר לרמדי. ושהרמדי תביא לך רק בריאות ואושר. כל טוב עירית פרידמן - 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה