אבחון וטיפול שאלה אבחונית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/02/2018 | 11:02 | מאת: אריה

לפי הרבה שנים הייתי באבחון הומאופתי. אצל שלושה מטפלים. כל אחד מהם אבחן אותי באופן שונה. וגם עתה שאני מתייחס לאבחנות אני מוצא שיש התאמה באופן מוזר בכל אחת ממאבחנות. יתכן שאדם עובר בין שורש אבחנה אחת לשניה? הגדירו אותי פוספורוס. ואחר סולפור. והשלישי אורוום-זהב. במשך הרבה שנים הייתי בטוח שאני פוספור והאמת שהרגשתי את התכונות בדיעבד שאני העמקתי. אבל בשנתיים האחרןנות אני מזהה את השורש אורוום-זהב. כשהייתי נמרץ עפיל כל השנים כאיש שווק. ולאחר שינויי מקצועי וירידה באנרגיה אני מזהה את ה"זהב" אבל לא שזה מרגיש אמיתי אלא סימפטומים מדויקים לסרוגין מופעים בעוצמה. ואז אני חוזר לפוספור. האם תתכן מציאות כזו? או שהשורש חייב בסופו של דבר להיות רק אחד? המאפיני פוספורוס מאוד מותאמים. אבל אי אפשר להתעלם מהתפרצות הזהב כאילו מגיחה ונעלמת. אשמח לשמוע הסבר.

שלום אתה שואל כאן שאלה מאד מורכבת שאינני בטוחה שאוכל לתת לה תשובה קצרה ותמציתית כאן. אני מבינה שלמדת הומאופתיה ושיש לך ידע ורקע על רמדיס ודרכי ההתאמה של רמדי לאדם. אני מציעה לך שיחה קצרה שבה אוכל אולי לענות. מוזמן להתקשר- 0523915183 כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה