שאלה לגבי טיפות R20 בהיריון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/02/2018 | 10:07 | מאת: אירית

שלום, לפני כניסתי להיריון נטלתי טיפות R20 במינון של 10 טיפות 3 פעמים ביום. האם בהיריון מותר וכדאי להמשיך עם מינון זה? כי ראיתי בתווית שבתכולה של הבקבוק יש 37% אלכוהול בנפח. האם יש סכנה לעובר ועדיף להימנע מהטיפות? תודה רבה.

בהומאופתיה בכלל ובהריון בפרט כדאי לקחת רמדי שהותאמה לך ע״י הומאופת. רמדי הומאופתית שמותאמת לך היטב תעזור לך לעבור הריון קל ולידה טובה ותינוק בריא. אז מומלץ לעזוב את ה R ולעבור להומאופתיה קלאסית נכונה וטובה. כל טוב והריון טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה