שאלה לגבי hyos רמדי לילדים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

08/01/2018 | 23:50 | מאת: מאי

שלטם.הבן שלי קיבל רמדי hyosבגלל תזוזתיות יתר לאחר יומיים מלקיחת הרמדי הוא נהיה היפר ברמה הרבה יותר גבוה ממה שהיה, ויש לציין שהתחיל לעשות הרבה דברים מוזרים שלא היה עושה בעבר האם זה נורמלי? מתי זה עובר? ואיך ניתן לבטל את השפעת הרמדי?

שלום הדרך הנכונה ביותר היא לפנות להומאופת שמטפל ולבדוק את זה איתו, כי הוא יודע למה נתן את הרמדי המסוימת הזאת. לעיתים רמדי טובה עושה בהתחלה תופעות חזקות יותר מהרצוי. זה מעיד על כך שהרמדי ״עובדת״ ושבהמשך צפויה הקלה משמעותית. לכן שווה לאזור סבלנות לעוד כמה ימים ולראות לאן המצב יוביל. ושוב אני מדגישה חשוב להיות בקשר דיווח עם ההומאופת כדי שירגיע אותך ויעקוב אחר ההתפתחות. במידה ולא יהיה שיפור תוך מספר שבועות כדאי לחשוב על החלפת הרמדי. בהצלחה עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה