בעלי החולה סכרת 1 אובחן בגסטרטפרזיס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/12/2017 | 20:51 | מאת: ora

בעלי החולה סכרת 1 אובחן בגסטרטפרזיס. הכאבים בלתי נסבלים על גבי ימים, לא משנה מה הוא אוכל. הוא מפחד לאכול מפאת הכאב שיגיע לאחר האוכל (ארוחות קטנות תמיד) והשיל ממשקלו כל כך הרבה עד אשר הוא עלול להגיע לבית חולים. לצערי הרופא גסטרו טוען שאין תרופה לכאבים הנוראיים. נשמע לי מאד מוזר. האם יש אולי ברפואה ההומופתית משהו שיכול לעזור לכאב? הוא כרגע משותק לגמרי ומכאב ולא יכול לעבוד אפילו בגלל הכאב.

המצב שאת מתארת מסובך ביותר. מכיון שברפואה המערבית אין לו פיתרון פנייה לרפואה ההומאופתית בהחלט שווה ניסיון. הרפואה ההומאופתית ללא תופעות לווי וללא סיכון כלשהו ולכן כדאי מאד ללכת בכיוון הזה. יחד עם זאת מומלץ להגיע להומאופת/ית מיומן ובעל ניסיון שיוכל ללוות את המקרה באופן רציף. מאחלת כל טוב לך ולבעלך עירית פרידמן-הומאופתית

מנהלי פורום הומאופתיה