טיפול הומאופתי לטיקים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/11/2017 | 18:21 | מאת: מיכל

אני בת 34, סובלת כבר מגיל צעיר מאד מטיקים לא רצוניים אשר באים לתקופות של כמה חודשים והולכים לתקופות קצרות גם כן. הסיבה גנטית משני צדי ההורים. אשמח מאד לדעת האם ישנם טיפות הומאופטיות שיוכלו להתאים להפסקת הטיקים או להקלתן. בתודה מראש!

שלום יש לי ניסיון רב וטוב בטיפול בטיקים. תרופות הומאופתיות לכל בעיה מותאמות באופן אישי לאדם. לכן יש צורך בישיבה ארוכה שבה נאספת אינפורמציה שמאפשרת התאמת התרופה. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה