חסימה בצינור הדמעה מצד אחד

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/09/2017 | 19:41 | מאת: רון

יש לי חסימה של הדמעות בצד 1, אני רוצה להימנע מניתוח, קראתי שיש תרופה הומאופתית שנקראת CALC האם לדעתכם היא יכולה לעזור? הבנתי שיש עוד תרופות מאותה משפחה של התרופה, והיכן קונים את התרופה? וכמה פעמים צריך לשים את התרופה. אודה לתשובתכם

תרופות הומאופתיות עוזרות כאשר הן מותאמות בצורה מדוייקת לאדם. זה שונה מאד מההתאמה של הרפואה המערבית שמתאימה תרופה לסימפטום. לכן התרופה ההומאופתית שהבאת כאן לא בהכרח תעזור לך בבעיה שלך. אני מציעה לך בחום לגשת להומאופת כדי שיתאים לך תרופה הומאופתית מדוייקת עבורך, כך שאכן תוכלי להמנע מניתוח. כל טוב ושנה טובה עירית פרידמן - 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה