האם הומאופתיה מחזקת את הפוריות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

14/07/2017 | 23:06 | מאת: צ.א

מעתי שהומאופתיה יכולה לעזור לחיזוק הפוריות ולכניסה להריון לנשים שקשה להן להיקלט. אני בת 43 ומחפשת את הטיפול האלטרנטיבי הנכון קראתי על הרבה מקרים בהם זה עזר לנשים שהרפואה הקונבנציונלית אמרה שאין להם סיכויים. ואם כן האם חייבים לשלב תזונה בנוסף? תודה.

הומאופתיה עושה פלאים בכל מה שקשור לבעיות הורמונאליות בכלל ופוריות בפרט. יחד עם זאת אי אפשר להתעלם מהגיל והשאלה היא מה מצבך. אני מאד בעד שילוב שיטות. כדאי לשקול עם הומאופת מה הדרך הטובה ביותר עבורך. כל טוב עירית פרידמן - 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה