ייעוץ בעניין תופעות לא נעימות בנסיעה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/06/2017 | 15:05 | מאת: שרינה

שלום רב. בנסיעות וטיסות לצערי אני סובלת מאוד, לעיתים הסבל מעיב על הנסיעה והארוע שמתלווה אליה. קראתי על כדור הומיאופטי קוקלין, אני לא בטוחה שאייתתי נכון, האם הוא מומלץ? האם הוא נקרא טבעי? מה המינון? האם יש הצלחות? בכבוד רב בתודה מראש שרינה

יש תרופות הומאופתיות שיכולות לסייע בנושא הזה. אני חושבת שמה שרשמת שגוי (בכ״א לא מוכר לי) בסופר פארם יש תרכובת הומאופתית ייעודית-נסי לפנות לסניף הקרוב ולראות אם הם מחזיקים. ואם לא אפשר להזמין מהמעבדה. אם את נתקלת בקשיים דברי איתי שוב ואני אזמין לך. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

18/06/2017 | 15:30 | מאת: שרינה

תודה על תשובתך,התכוונתי למוצר- קוקולין, האם את מכירה? לאיזה מוצר בבית מרקחת התכוונת, איך הוא נקרא? ומה הוא מכיל ? בתודה מראש שרינה

לא מכירה קוקולין. אני אבדוק את השם המדויק מחר ואכתוב לך עירית

מנהלי פורום הומאופתיה