Arsenicum Album 30ch

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/05/2017 | 12:25 | מאת: מ. מ

שלום רציתי לברר ממה מורכב ה arc alb העם יכול להיות תגובה אלרגית לכדורים אילו? ואם הוא יכול להחמיר את החרדות? תודה

הרמדי שנמצאת ברשותך מכילה את החומר arsenicum alb שעבר דילול אלפי פעמים כך שמבחינה כימית אין בו חומר. הרמדי הזאת מעולה לטיפול בחרדות ואני מקוה שתעזור לך. בגלל שאין חומר כימי ברמדי אין גם שום חשש לתופעות לווי. אני מציעה בהמשך לדבר עם ההומאופת לגבי כל חשש שעולה בך בעקבות הטיפול. כל טוב עירית פרידמן

16/05/2017 | 12:44 | מאת: מ. מ

תודה על התשובה רק לא הבנתי ממה מורכב מצמח או מינרל?

זה מינרל. עירית

16/05/2017 | 22:09 | מאת: מ.מ

תודה רבה

מנהלי פורום הומאופתיה