רמדי והומאופת

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/05/2017 | 12:07 | מאת: הומאופתיה

יש לי שתי שאלות..אני בטיפול אצל הומאופתית והיא נתנה לי 3 רמדיס שלא עבדו..האם צריך מרווח זמן בין רמדי לרמדי או שאפשר לעזוב אחת וישר לקחת את השנייה? ואם הרמדי הרביעית שההומאופתית תיתן לי לא תעזור יש למה לעבור הומאופת?

ניתן לעבור מרמדי לרמדי ואין צורך לחכות בינהן. בייחוד אם מדובר ברמדיס שלא הביאו תוצאות בכלל. לגבי שאלתך השנייה, התשובה איננה חד משמעית והיא תלויה בכמה גורמים. בעיקר אם את בכימיה טובה עם ההומאופתית שלך ואת סומכת עליה. לא לכל אדם ניתן לעזור ברמדי הראשונה ולעיתים צריך כמה וכמה ניסיונות. אם את לא כ״כ סומכת על ההומאופתית אז בהחלט מומלץ למצוא מישהו אחר ולתת לזה צ׳אנס נוסף. כל טוב עירית פרידמן - 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה