החמרה באקנה לאחר התחלת טיפול הומאופתי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/05/2017 | 23:33 | מאת: לילי

שלום רב, התחלתי לפני כשבוע וחצי טיפול הומאופתי להתפרצות אקנה שיש לי בפנים מזה תקופה ארוכה (בת 30). קיבלתי מההומאופת בקבוקון והונחתי לקחת פעמיים ביום. בימים האחרונים שמתי לב להתפרצות באזור הכתפיים של ראשים שחורים ופצעונים,מה שלא היה בעבר,עיקר האקנה היה בפנים. הוסבר לי שעלולה להיות החמרה בהתחלה אך האם זאת הכוונה?האם הגיוני שטיפול זה יעורר התפרצות באזורים אחרים בגוף? תודה רבה

כאשר הסימפטומים יורדים כלפי מטה (במקרה שלך, מהראש לכתפיים) זה סימן מצוין להתחלה של שיפור. אקנה היא תופעה עורית מאד עקשנית וצריך סבלנות כדי לראות שיפור אז מבחינה הומאופתית כרגע יש סימן ראשון לשיפור. אני מציעה ליידע את ההומאופת שמטפל בך לגבי השינוי שהופיע ולגבי כל שינוי אחר. וגם אם יש לך שאלות כדאי להפנות קודם כל אליו. כל טוב עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה