טיפול בהומופאתיה - שאלה חשובה.

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/04/2017 | 00:25 | מאת: קורל

האם סוג זה של כדורי סוכריית רמדי "AC PH 12CH 5GR" עוזרות במקרה של מחלת נפש / דימיונות? או שאין קשר? שאלה מוזרה אבל אני נוטלת את זה וחברה שלי אמרה שזה עוזר גם למחלות נפש למרות שהיא לא בקיעה בזה. האם היא צדקה? למה הסוג הזה עוזר בדכ?

21/04/2017 | 00:27 | מאת: קורל

יש לציין שהביאו לי את זה לחרדות.

כל רמדי עוזרת לנפש! בבסיס הטיפול ההומאופתי ההבנה שמצבים פיזיים ונפשיים כרוכים זה בזה. אני מציעה לך להיות בקשר עם ההומאופת/ת שמטפל בך. לשתף אותו במה שקורה לך ואף לשאול שאלות לגבי הרמדי. אני בטוחה שהוא שמכיר אותך טוב ממני יוכל לתת לך תשובות מדויקות יותר. כל טוב עירית פרידמן

21/04/2017 | 16:02 | מאת: קורל

היי תודה רבה לך על המענה המהיר. הרמדי הזה ספציפי קשור למחלות נפש? או שאין קשר?. פשוט זה קצת מלחיץ אותי.

כמו שכתבתי לך, כל רמדי מתאימה לנפש. מציעה להרגע ולתת לרמדי לעשות את העבודה. אם יעבור זמן ולא תהיה הקלה, חזרי למטפל/ת שלך לפגישה נוספת. שבת שלום עירית פרידמן

22/04/2017 | 20:42 | מאת: קורל

הבנתי, פשוט היא אמרה שנותנים את זה לכאלה שיש להם סכיזופרניה ודברים חמורים. ואני ממש מפחדת שיש לי את זה ומסתירים ממני. אז רק רציתי לשאול אם היא צדקה או לא.. ותודה רבה

ממש ממש לא. תרגיעי. אם היה לך משהו קרוב לסכיזופרניה פסיכיאטר היה אומר לך את זה. להומאופת אין כלים וידע על מנת לאבחן בעיות כאלה. ובהחלט אין קשר הדוק בין הרמדי הזאת לסכיזופרניה.ֿ אני מאד מאד ממליצה לדבר עם ההומאופת שלך על כל בעיה וחשש שעולים במהלך הטיפול ההומאופתי. כל טוב עירית פרידמן

23/04/2017 | 21:45 | מאת: קורל

תודה רבה רבה ממש הרגעת אותי. ומצטערת שאני חופרת וחוזרת על השאלות שלי. תודה רבה ועוד משהו אחרון קטן. אמרתי לה על החשש מסכיזופרניה והיא אמרה שלפי מה שסיפרתי לה על החיים שלי אין לי מחלה כזו. לסמוך על הדברים שהיא אמרה או שאת ממליצה לי ללכת לפסיכאטר? כי אמרת שלהומפאת אין את הכלים.

אין לו את הסמכות והידע של פסיכיאטר אבל בכ״ז יש לו ניסיון וידע משלו. נראה לי שאת חרדה ולחוצה כפי שהגדרת את עצמך בהתחלה. אז תני להומאופתיה לעבוד על זה ותנסי להרגע ולא להכניס לעצמך דאגות מיותרות. אני פה אם יהיו לך עוד שאלות כל טוב עירית

25/04/2017 | 00:09 | מאת: קורל

אז אם היא אמרה לי שאין לי אני יכולה להיות בטוחה בזה? או ללכת לעוד דעה? ותודה רבה רבה טשוב מצטערת על הטירחה. שתדעי שממש עזרת לי, תודה :)

אני שמחה שיש לי אפשרות לעזור. לגבי הערכה למצבך אין לי אפשרות לעזור עפ״י המידע שנתת פה. כל טוב עירית פרידמן - 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה