אנרגיות נמוכות ביום יום

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/04/2017 | 11:48 | מאת: ליאת

חג שמח. אני נמצאת כרגע בגיל המעבר ומדי פעם אני קמה בבוקר עם אנרגיות מאוד נמוכות שמתבטא בחולשה חוסר מצב רוח וכולי אני כרגע לא עובדת והייתי שמחה עם תוכלו לתת לי עצה איך אני יכולה להגביר את האנרגיה שלי ולהרגיש טוב. כמובן עם זה מתאים להומאופתיה.תודה לכם מקרב לב וחג שמח

שלום ליאת העיצה הטובה ביותר שאני יכולה לתת היא להגיע להומאופת ולטפל בצורה מדוייקת שתביא תוצאות. יש אפשרות לטיפולים זולים דרך קופת חולים ודרך בתי ספר להומאופתיה. המשך חג שמח עירית פרידמן

מנהלי פורום הומאופתיה