מחלת גבהים -טיול לסין

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/02/2017 | 15:22 | מאת: מחלת גבהים

אני נוסעת לסין בטיול גיאוגרפי ל-16 יום. אזור של גובה רב (יונאן). ברצוני להצטייד בגלובולים המתאימים למחלת גבהים. אשמח לדעת מה עלי לקנות, איפה לקנות, מינון בשימוש. אני בת 66 ולוקחת מינון נמוך לטיפול בל.ד. בתודה על העזרה

Coca, 200c . אפשר להזמין במעבדה ההומאופתית של סופר פארם או בבתי מרקחת הומאופתיים. בשפופרת של 5 גרם. לקחת פעם ביום 3 גלובולים או יותר לפי ההרגשה. טיול נעים עירית פרידמן-0523915183

27/02/2017 | 11:44 | מאת: חוה

תודה על תשובתך (: - מה הסימן/נים שצריך להתחיל לקחת? מבינה שאין צורך במרשם ואין בעיה להזמין.

אין בעיה להזמין. לגבי סימפטומים-אני בטוחה שידברו אתכם על זה לפני הטיול כך שתדעי לזהות כשזה קורה. מקוה שלא יהיה צורך. טיול נעים עירית

28/02/2017 | 06:55 | מאת: חוה

תודה רבה

מנהלי פורום הומאופתיה