שלום, מרגיש דקירות בבטן כאילו יש שם סכין

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/02/2017 | 18:02 | מאת: בן 30

נשלחתי לבדיקת דם ולאולטרסאונד יצא תקין ולא נמצאה הבעיה. אפשר להיות רגוע? ממה זה יכול להיות הדקירות? לאחר בדיקות אלו אני יכול פחות לחשוש?

אם כואב לך ודוקר לך, אז אתה לא יכול להיות רגוע..... דרכי האיבחון הרפואי אינם 100% ויש מערכות שהן לא מכסות. למשל המערכת הנפשית..... ההומאופתיה יודעת לטפל בסימפטומים גם אם אין איבחון רפאי ברור. כבר יצא לי לטפל בהרבה מקרים שהרפואה ״לא ידעה״ מה מקור הבעיה. ממליצה בחום על טיפול הומאופתי. חבל לסבול.... כל טוב עירית פרידמן-0523915183 www.homeopatya.com

מנהלי פורום הומאופתיה