נזלת אלרגית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/05/2000 | 16:02 | מאת: רונית טל

אשמח לדעת על טיפולים אלטרנטיביים לנזלת אלרגית, קדחת השחת, שאני סובלת ממנה. אני אלרגית לאבקני אורן, סורגום וקרדית אבק הבית תודה רונית

28/05/2000 | 20:22 | מאת: אלימלך אילנית

שמי אילנית ואני כותבת בשם אמא שלי שסובלת מנזלת אלרגית. כל שנה באותו התאריך (בין פסח לשבועות, ואף יותר) האלרגיה גורמת לה כמעט לחוסר תפקוד. חולשה גופנית, התעטשויות רבות, דמעות וכיו"ב. היא פנתה להומאופט שנתן לה מינון מסויים של כדורונים קטנים שמתמוססים בפה, ודיקור סיני בכפות הרגלים. לאחר פעמים של דיקור, התלוננה על כאבים חזקים ברגלים, וכבדות גדולה - והפסיקה. הייתי מעוניינת לדעת מה לעשות בשלב זה תודה אילנית

30/05/2000 | 13:53 | מאת: עזרא מילוא

אילנית שלום! לגבי אמך,אם כירופרקטיקה גורמת לה לכאב בלתי נסבל,אמליץ לה להפסיק בטיפול. לגבי הומיאופתיה,ישנם מספר פתרונות.אופי הטיפול תלוי באופי האלרגיות. קיים טיפול סימפטומטי להקלה- http://www.drugstore.co.il/Content/Product.asp?ProductId=409 כמו כן קיים טיפול כרוני(מומלץ),להמשך טיפול ומידע ניתן לפנות לעזרא מילוא,רוקח הומיאפת מוסמך,בטלפון 035288818.

28/05/2000 | 20:25 | מאת: אלימלך אילנית

שמי אילנית ואני כותבת בשם אמא שלי שסובלת מנזלת אלרגית. כל שנה באותו התאריך (בין פסח לשבועות, ואף יותר) האלרגיה גורמת לה כמעט לחוסר תפקוד. חולשה גופנית, התעטשויות רבות, דמעות וכיו"ב. היא פנתה להומאופט שנתן לה מינון מסויים של כדורונים קטנים שמתמוססים בפה, ודיקור סיני בכפות הרגלים. לאחר פעמים של דיקור, התלוננה על כאבים חזקים ברגלים, וכבדות גדולה - והפסיקה. הייתי מעוניינת לדעת מה לעשות בשלב זה תודה אילנית

03/06/2000 | 21:36 | מאת: ראובן פרישר

רויטל שלום. באם ברצונך לצאת מהבעיה שלך תתחילי להשתמש בתוסף מזון שנקרא INTRA, אני יצאתי מהבעית האלרגיות אחרי חודש בשימוש ב-INTRA . אם תירצי עוד מידע תיצרי קשר. ראובן

מנהלי פורום הומאופתיה