זקוקה לשינוי - עזרה

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

01/10/2012 | 23:31 | מאת: זקוקה לשינוי

שלום מזה מספר חודשים שאינני עובדת, אני נשואה ואם לתינוקת,מפרנסת עיקרית בבית. מתוקף היותי כעת בבית עולות לי מחשבות רבות לגבי חיי. הגעתי למסקנות מאוד קשות ואני מעוניינת לעזור לעצמי לצאת מהן. מיותר לציין כי אין לי יכולת כלכלית לממן אימון אישי והלוואי שיכולתי. אבל אני מאוד רוצה שלא להתייאש ולפחות להתחיל לעזור לעצמי עד שאעבוד ואוכל לממן אימון אישי. אני אדם חסר ביטחון, ללא תחביבים, הנאות (אין שום דבר שאני נהנית לעשות בכל תחום), ללא שאיפות מיוחדות, מעבירה את הימים, נטולת כל חשק מיני מכל סוג שהוא (מיותר לציין את הפגיעה הישירה בזוגיות שלי), בבית מתנהלת כאדם אחד ובסביבות שונות מתנהלת אחרת לחלוטין, ללא יכולת לקבל החלטות, לא משקיעה בעצמי מבחינה חיצונית. והרשימה עוד ארוכה. בעלי כבר נשבר ממני לגמרי - ניסה לעזור לי במהלך השנים לשנות את ההתנהגות, לפתח תחומי עניין, לטפח את הזוגיות שלנו - ללא כל שינוי מצידי - ולא בגלל שאינני רוצה אני פשוט לא יודעת איך וממה להתחיל. אני רוצה להיות אדם אחר, עם בטחון, עם רצונות, עם שאיפות. לא ממש יודעת איך עושים את זה. אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי עצה איך להתחיל, מה עליי לעשות? האם רשימה של בעיות שאני מונה על עצמי ומפה אני חושבת שיכול לפתור אותן? האם לעסוק בכל בעיה בנפרד בכל פעם? אני מאוד אשמח אם אוכל לקבל מכם את "יריית הפתיחה" כדי שאוכל אחת ולתמיד לשנות את חיי אשמח מאוד לעזרתכם.

היי, תודה על פנייתך. אני לא יודע אם דווקא מאמן יוכל לעזור לך, או שאולי את צריכה טיפול. נשמע שאת נמצאת בתקופה לא נוחה רגשית, ויכול להיות שקודם צריך לייצב את זה. בכל אופן, אני חושב שאת חייבת לקחת בעיה בעיה, לעשות סדר ולתת עדיפות לבעיות היותר חמורות. אז, תתחיליל לטפל בהן - אחרי שתפרקי אותן לגורמים. לדוגמה, כשאת אומרת חוסר ביטחון - למה את מתכוונת? ממה מורכב חוסר הביטחון הזה? איפה הוא פוגע לך בחיים? מה את מפסידה בגללו וכו'... יש אפשרות גם לקבל אימון אצלנו על ידי בוגרי קורס (סטאז'רים תחת פיקוח) במחיר ממש סמלי (לעתים ללא כסף). אם את רוצה - תפני אלי, ואשמח לעזור לך. יובל [email protected] 050-2334466

23/03/2013 | 02:22 | מאת: טלי

הייתי חייבת לענות לך... להיות עם תינוקת בבית בלי לצאת זה קשה. את נשארת בבית עם הטרנינג לא מטופחת לא רואה אנשים וזה מדכא. לדעתי מה שאני ממליצה לך לעשות הוא להמשיך לחפש עבודה רצוי בתחום שמעניין אותך. ועד אז וגם בהמשך למצוא סיבות לצאת מהבית אולי להתחיל ללמוד משהו קורס כלשהו מקצועי לימודים אקדמיים, אולי ללכת לחוג ספורט ריקוד, או ציור יצירת תכשיטים יוגה וכו' ללכת להרצאות חינם. חוגים הם יותר זולים. אולי התנדבות אחת לשבוע עם נשים אחרות. לעשות מוני לסיפריה לקחת ספר טוב. להרשם לקבוצת טיולים בטבע. ולהשקיע קצת תקציב יש חנויות זולות ולקנות בגדים חדשים, להסתפר, ללכת לקוסמטיקאית, להשקיע קצת במלאי מוצרי הטיפוח, להתאפר, לשים תכשיט יפה לקנות הלבשה תחתונה יפה, להשקיע בנשיות שלך. כדי שיהיה חשק להשקיע בנשיות שלך צריך סיבה והסיבה היא עצם היציאה מהבית ההכרות עם נשים אחרות ואז האנרגיה תשוב אלייך ותראי שעל הדרך פיתחת תחביבים הפכת את עצמך ליותר מעניינת, אטרקטיבית מושכת וסקסית כמו הבחורה שהיתה פעם בעלך ישים לב לכך וגם הזוגיות תשתפר. אני בטוחה שלא קל לעשות צעד כזה אבל זה יהיה שווה לך :).

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי