אהבה משגעת!?

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

06/03/2012 | 13:12 | מאת: יואל

שלום,אני ובת זוגתי נמצאים כחצי שנה בזוגיות נפלאה עם אהבה גדולה יחד עם זאת ישנם נקודות בבת זוגתי ,התנהגות שלה, שמחרידות את נשמתי,הייתי רוצה לדעת על פי נקודת ראייה שלך מה דעתך,ומה הפירוש לכך, כשאנו יוצאים למסיבות,יש לה נטייה לרקוד ולענטז ריקודים אירוטיים על ידידיים שלה[חלקם נשואים],לנענע את ישבנה עליהם ולעשות "שמח",כשחשפתי את הרגשותי לגבי זה אמרה שזה בשביל הפאן נטו ובמידה וזה מפריע לי היא תפסיק אך זה ממשיך לבעבע בי מפני ששואל את עצמי למה מראש התנהגה ככה[לא לתת לי מקום הראוי לי ובכלל הצורך לגעת בזולת],בנוסף לבושה החשוף מרתיע אותי,אם מקבלת ממני את מלוא תשומת הלב,אהבה,מחמאות וחיזור , למה לה להבליט את הציצים וללכת עם חצאית חשופה ולנקר את עיניינם של אחרים ,ושוב לאחר שיחה איתה לגבי זה טוענת שלבושה בשביל הרגשה הטובה בלבד,נו באמת "עלינו":-)..,כשאנו יוצאים למקומות היא מעדיפה לצרף ידידיים ואנשים נוספים,אם אני כל עולמה כמו שאומרת תמיד,מדוע צריכה תמיד צלעות נוספות בבילויים שלנו,השפת גוף האובר פתוחה שלה כשרואה את ידיד שלה נוגעת ,מלטפת אותו בבטנו ,גבו ,לטענתה זה אמפתיה בלבד ,אך כעבור זמן מה שנוגעת בי באותה צורה זה מרתיע אותי לגמרה,איפה הבלעדיות והשייכות, האם אני חרד מדי לגבה,קנאי,רכושני,חסר אמונה?? אין לי ספק שרוב התנהגותה נובעת מתמימות אך לטעמי במקרים מסוימים גם חוסר רגישות חברתית כלפי ואולי טיפשות,,ממה נובע ההתנהגות שלה ,[נקודות שציינתי ]??

היי יואל, תודה על פנייתך. על פי מה שתארת, ההתנהגות של חברתך מפריע לך מאוד. שאלת בסוף האם אתה חרד מדי לגביה, קנאי, רכושני או חסר אמון? ואני שואל אותך - מה אתה מרגיש - קנאה? חוסר אמון? רכושתנות? אולי תתחיל בהגרת הזוגיות הזאת. מה יש בה ומה חסר בה בעיניך. בנוסף, דיברת על חוסר רגישות או טפשות. מה לדעתך המצב? מה גורם לחברה שלך להתנהג בצורה הזאת? אמרת שהיא מוכנה להיענות לבקשות שלך וללכת פחות חשופה ולוותר על הריקודים והמגע. מה קורה בפועל? ואם זה לא קורה - אז איך היא מסבירה את זה? מה הרציונאל מאחורי ההתנהגות שלה? עד כמה אתם פתוחים ויכולים לדבר על הכל? אשמח לקבל תשובותיך ונחשוב הלאה. ערב טוב, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי