שאלות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

31/10/2009 | 20:41 | מאת: שילי

האם תכונות כמו פזרנות פזיזות חוסר אסרטביות תלות בהורים תמימות נקמנות התחשבות לצד אדיבות משתנות כן או לא.? לטובה ולחומרה.לרעה

היי שילי, התשובה הראשונה שקפצה לי לראש היא 'כן'. אבל זה לא כל כך פשוט. צריך לברר קצת לגבי התכונות - האם הן תכונות או אולי ערכים וחסמים שצירפת לעצמך עם הזמן ומתקשה להיפטר מסיבות כאלה ואחרות? בתהליך - אימוני או פסיכולוגי (תלוי במהות, זה מתברר בשיחת רקע) - ניתן לבחון את הדברים ולעזור לך לסגל שינוי התנהגותי כפי שאת רוצה. זאת דרך בחינה של מה את רוצה להשיג ומה השאיפות שלך. לתהליך האימוני יש כלים מצויינים לכך. אבל בגדול אני חוזר לתשובה המקורית - כן, ניתן לשנות במידה ואת רוצה להשתנות. זה מאוד תלוי בך. לעתים פשוט אין את הכח לעשות את השינוי לבד. בהצלחה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי