התמודדות עם פרידה זמנית

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/02/2009 | 02:42 | מאת: joe

,לאחרונה נפרדתי מחברתי היקרה בגלל שהיא סבלה מדיכאון קל והקשר בינינו לא היה יציב בשלב מסויים,מאז הפרידה עברו כמעט חודשיים והגעגועים אליה לא פסקו,מה גם שהיא ציינה בפניי שהיא אוהבת אותי אותי ופנתה לטיפול על מנת שנוכל לחזור להיות ביחד,בכל החודשיים האחרונים הפכתי להיות "מכור עבודה",אולם יאמר לזכותי שכרגע אני עובד על דברים שהפריעו לה בזוגיות כגון:רישיון נהיגה,קריירה וכולי,בתוך תוכי אני מרגיש שאני זקוק לייעוץ כלשהוא,אולם אני לא יודע אם אני זקוק לטיפול פסיכולוגי או אימון אישי,כי למרות שאני מתקדם מאוד במטרות שהצבתי לעצמי,אני מרגיש שמאז הפרידה אני מתמודד עם בדידות מסויימת וחלל עמוק שנפער בי ,מה גם שזה היה קשר עם הרבה אהבה ונתינה משני הצדדים,

היי ג'ו, מתנצל על העיכוב בתשובה. קצת קשה לי להשיב חד משמעית לשאלתך. הבדידות מובנת מאוד בשל המצב אליו נקלעת, אבל עושה רושם שהמצב הזה יכול להשתנות בנקל. אני ממליץ לך לברר עם עצמך האם אתה סובל מדיכאון קל או שמדובר בתחושות לא נעימות של פרידה ותו לא. דיכאון קל מתבטא בכמה דרכים ואני ממליץ לך לפנות לפורום פסיכולוגיה כדי לברר (יש כמה אלמנטים כמו שינויים בהרגלי האכילה כמו אכילת יתר או חוסר תאבון, שינויים בהרגלי השינה ועוד). אם לא, אני מאמין שאימון יוכל להיות נפלא עבורך. אם תחליט על אימון, אתה מוזמן לפנות אלי ואני אנסה לעזור לך למצוא מאמן מקצועי באזור מגוריך. בברכה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי