עבודה ומחשבות

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

21/11/2007 | 17:16 | מאת: פעמונית

עד שתענה לי, אני כותבת לך שוב, כי יש דברים שבקשת ממני. אני מתעדת כל יום את המחשבות על האקס. בבוקר אני חושבת עליו, ביחוד בגשם. אחכ זה עובר לי. לפעמים אני נתקפת קנאה, למה הוא מסר את הכלבה שהוא לא איתי? הבנות שלו עזבו כי הן שונאות את החברה שלו, איך זה שאיתה מחזיק מעמד בלי לריב ולי עשה את המוות? זה משגע לי את השכל. אני יודעת, שהוא כנראה חפש תכונות ביציות שלא קיימות אצלי כי הוא כזה חרא. מנסה לגרש, לא תמיד מצליחה, ונמאס לי. אין לי דייטים. האמן לי, אתחיל עם מישהו שימצא חן בעיני. התחלתי לעבוד היום בכרטיסי אשראי. נתנו לי סניף עלוב, עשיתי 2 כרטיסים. מקווה להשתפר. ככה לבד, באתי, עבדתי, נגשתי לכל האנשים שנכנסו ובלי בושה שאלתי אותם אם יש להם כרטיס, חלק ענו בגסות, לרוב היה ושניים השתכנעו בעזרת הקופאיות. זה טוב לעבוד, אבל יש חורים בעבודה. אני שמחה שתהייה לי תעסוקה. נראה מה יהייה בהמשך. אני כל יום כותבת תפילה ומבקשת עבודה, כסף וזוגיות ואיך אני מרגישה. מקווה לשמוע ממך. אתה כנראה עסוק מאוד. ברגשי הוקרה תמירה

הי פעמונית, אני מקווה שהרגשתך משתפרת. ימים עמוסים לקראת פתיחת קורס אימון בתל אביב ולכן תשובותי מעט יותר איטיות. בכל אופן, אני אשמח להתעדכן קצת יותר על מה קורה. מה המצב היום? איך את משתפרת עם העבודה? איך מתקדם עם ההיכרויות? תודה, יובל

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי