חוסר חשק לעבוד, עצבות ותסכול

דיון מתוך פורום  אימון אישי, זוגי ועסקי

12/08/2007 | 22:57 | מאת: רזילי

נשואה 3 שנים. נישואים טובים, בריאים וכיפיים. מנסים להביא ילד ללא הצלחה. מטופלת פוריות. עובדת עם בעלי בעסק עצמאי משלנו שדורש המון כוחות והמון שעות עבודה. תפקידי בעסק אינו מוגדר וגורם לי להרגיש שלמרות שאני משקיעה המון, אין מספיק תוצאות ופירות מעבודתי. איבדתי את החשק ללכת לעבודה. הבקרים קשים לי מאד. אני מתעוררת בבוקר עם רגשות שליליים מאד ומכריחה את עצמי בכח לצאת מהמיטה. במצבים כאלו, הידעה שעלי לעבור עוד טיפולי פוריות, מחריפה את המצב וגורמת לי למצב רוח ירוד עוד יותר. כיצד ניתן להתגבר על תחושות אלו? מה עלי לעשות? אציין כי אני מאד מודעת לעצמי ואיני בטוחה ששיחות יוכלו לעזור לי. תודה, רזילי

הי רזילי, תודה על פניתך. המצב שאת מתארת מלמד שאת עוסקת במקצוע שאינו תואם את ערכיך. כדי להגיע למיקסום יכולותייך צריך לאתר את ערכייך וחזונך ולבחון איך אפשר לקדם אותך לשם. את זה אנחנו עושים בכל מהלך אימוני. בינתיים אחת הדרכים הטובות לברר ערכים היא על ידי שאלות: 1. איזה עבודה אהבת לעשות (לא חייבת עבור כסף) ומה היה בא שגרם לך לאהוב אותה? 2. מה צריך להיות בעבודה כדי שתהיי מאושרת בה? 3. מה מידת ההשפעה של העבודה על הטיפולים ולהיפך? 4. אם מחר את זוכה בחמישה מיליון שקלים - מה את הולכת לעשות? אשמח לקבל תשובותיך ומשם להמשיך. בהצלחה, יובל פייס

מנהל פורום אימון אישי, זוגי ועסקי