שלום ובהצלחה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

19/04/2007 | 21:18 | מאת: עדי

שלום וברכות לדר גרובר אני בת 36+ 2 פאפ דק שערכתי יצא עם תשובה ascus cin can not be excluded לאחר קולפוסקופיה הרופא טוען שהכל בסדר ליתר בטחון לקח ECC האם תוכלי לפרש ולבאר עבורי מונחים מפחידים אלו ?מה הסכויים שלקיתי ב HPV המון תודה ובהצלחה באתור. תבורכו !

שלום לעדי, מרבית הסכויים שאכן אין לך כל בעייה! תשובת הפאפ הדק שלך מעידה על שינויים מינימלים שהתרחשו בתאי צוואר הרחם. אך פאפ זו בדיקת סקר ובתור שכזו, איננה מדויקת. קולפוסקופיה תקינה, כדבריך, שוללת בעייה בסבירות גבוהה וכך גם ה- ECC באם יהיה תקין. נתן להשלים עם HPV TYPING . חשוב מאוד להיות במעקב סדיר. אנא, היועצי ברופאך.

מנהל פורום צוואר הרחם