דלקת בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

15/04/2014 | 21:29 | מאת: ks

היו לי הפרשות מוגברות, גרד ותחושה לא נעימה בנרתיק. ניגשתי לרופא והוא איבחן זאת כפטריה. לאחר הטיפול החלו כאבים במהלך קיום יחסי המין, ניגשתי לרופא שוב והוא איבחן זאת כפטריה בשנית. לאחר שסיימתי את הטיפול, לא היו כאבים לאחר קיום יחסי מין אך לא חשתי נוח הרגשתי שהנרתיק נפוח... ניגשתי שוב לרופא והוא בדק ומצא שיש לי דלקת קלה בצוואר הרחם ונתן לי דוקסילין למשך 10 ימים. לאחר שקראתי על הדלקת והבנתי כי היא נגרמת ממגע מיני, שאלתי היא האם עליי להפנות את בן זוגי גם לטיפול?

ממליצה לך לעבור ברור ספציפי ( תרביות, בדיקות דם ושתן) למחלות מין ולטפל בהתאם. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 03-6702038,9 פקס: 03-6704158

מנהל פורום צוואר הרחם