ureaplasma ureal-pcr חיובי

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

11/02/2014 | 22:31 | מאת: דנה

שלום עשיתי בדיקה ויצא ureaplasma ureal-pcr חיובי, שאלתי את הרופא מה זה? הוא בקושי הסביר ואמר לי לקרוא באינטרנט, באינטרנט אין משהו ממוקד על הנושא. אין לי מושג על זה ואני בלחץ אטומי, הוא נתן לי כדורים בשם doxycycline 100 לשתות 10 ימים, לא הסביר מתי להתחיל לשתות, איך ולמה, רק אמר שלשתות את זה טוב כי אם לא הכדור עושה חור בושט, מה זה?? אני ממש בלחץ, אם אוכל לקבל ממך הסבר מה יש לי, למה נתן לי כדורים ואם אני חייבת אותם, מה זה אומר ה ureaplasma ureal-pcr . בבקשה אם אפשר תשובה מפורטת כי הרופא הזה לא ממש התחשק לו לעבוד ולהסביר וזה מכניס ללחץ. תודה

התגלה אצלך חיידק בשם אוראפלזמה אוראליטיקה בשיטת PCR והטפול הינו באמצעות אנטיביוטיקה שנקראת דוקסילין. דוקסילין יש להקפיד וליטול עם אוכל כדי שלא תגרם אי נוחות במערכת העכול העליונה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 03-6702038,9 פקס: 03-6704158

12/02/2014 | 08:37 | מאת: דנה

האם אני צריכה לקחת את הכדור בזמן מחזור אחריו או שזה לא משנה? האם יש תופעות לוואי? הוא אמר שהכדור עושה כאבי בטן האם זה נכון? האם יש עוד משהו שהכדור גורם? ואם יש כאבי בטן אני יכולה לקחת כדור נגד כאבי בטן או שאי אפשר בזמן לקיחת הכדור? האם אני יכולה לעשות ספורט באותם ימים? האם יש משהו שאני צריכה להימנע ממנו בימי לקיחת הכדורים? האם שאני לוקחת את הכדור החיידק הזה יעבור? האם זה נחוץ? סליחה על כל השאלות אבל אני ממש בלחץ אין לי את מי לשאול ואני חושבת שכל השאלות שלי דיי נכונות ובמקום. אשמח שתעני לי בבקשה ותודה

מנהל פורום צוואר הרחם