הפרשות ויובש

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

09/05/2007 | 08:32 | מאת: ליאת

שלום רב! אני נשואה ללא ילדים בת 36. עברתי שתי הפלות בשנה שעברה. לאחרונה, לעיתים תכופות אני סובלת מהפרשות בעלות ריח רע וחזק בצבע לבן שקוף וכן מיובש רציני בנרתיק. הדבר בולט בעיקר במהלך קיום יחסי מין. בדיקות שערכתי אצל רופא נשים נמצאו תקינות אך ליתר ביטחון קיבלתי טיפול של מיקרוניזול וג'ינו דקטרין (אגיסטן כבר לא משפיע). הטיפול עזר אך לאחר זמן מה שוב חזרו ההפרשות והיובש. אודה לעצתך בענין!!! אני ובעלי מנסים בשלב זה להיכנס שוב להריון - האם עדיף לדחות זאת עד למציאת פתרון לבעייתי? בתודה מראש.

לליאת שלום רב, כדאי לבצע משטח ואגינלי. לפעמים יש זן של קנדידה שמגיב רק לטפול ממושך יותר.תשובת המשטח מתקבלת תוך ימים בודדים. אם היא שלילית, ניתן לנסות להרות. בהצלחה!

מנהל פורום צוואר הרחם