שברון רירית הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

08/05/2007 | 10:43 | מאת: סיון

שלום. הנני בת 24 .נוטלת גלולות מזה 4 שנים. ביומיים החאורנים הופיע אצלי דימום. חשוב לצייין שאני נמצאת שבוע לפני מחזור אך עדיין נוטלת את הגלולות שבחפיסה. התחלתי לטול גם מולטי ויטמין לפני כשבועיים. האם יכול להיות קשר בין הדימום למולטי ויטמין? במידה ולא נראה כי קייםם קשר בים השניים מה עלולות להיות הסיבות הנוספות והאפשריות לדימום במהלך נטילת גלולות. כמו כן, ברצונ י לציין כי מעולם לא סבלתי מדימום במהלך נטילת גלולות. שמעתי שישנה בעיה הנקראת "שיברון " רירית הרחם ? מה השלכותיו? וכיצד מטפלים? תודה רבה סיון

דימום תוך כדי נטילת גלולות ( בתנאי שלא שכחת גלולה), מקורו בהידקקות רירית הרחם. אין לו קשר לנטילת ויטמינים. לפעמים, החלפת גלולה פותרת את הבעייה. יש לזכור שקיימות סיבות נוספות לדמם לא סדיר, ולצורך כך יש לפנות ברור.

מנהל פורום צוואר הרחם