דימום לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

17/05/2013 | 18:25 | מאת: מיכל

שלום עדה, אני נמצאת כ-4 חודשים לאחר לידה ולפני כ-3 שבועות עברתי קוניזציה, הניתוח עבר בהצלחה ותוצאות הפתולוגיה תקינות (לא נמצא תהליכים טרום סרטניים) הרופא הפרטי שניתוח אותי אמר שצרב את כלי הדם ולא אמורים להיות דימומים. אכן לא היו דימומים במשך 10 ימים שלאחר הניתוח אך אח"כ קיבלתי מחזור שאיתו הגיע דימום שלא נפסק. (כבר שבועיים וחצי). בביקורת הרופא אמר שזה מכלי הדם ולא מהוסת ולחזור עוד חודש. לפני מס' ימים התחילו לי גם כאבים כמו כאבי מחזור. האם זה טבעי לאחר קוניזציה?

כאבי המחזור לא בהכרח קשורים לקוניזציה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 03-6702038,9 פקס:03-6704158

מנהל פורום צוואר הרחם