שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

05/05/2007 | 13:22 | מאת: מלי

דר עדה גרובר שלום. בבדיקה אצל הרופא המטפל נמצא שלפוחיות בצוואר הרחם והוא מרח שם איזשהו משהוא לא יודעת להגיד בדיוק.לדבריו טיפול מקומי. ברצוני לציין כי בעבר היה cin 2 ועברתי צריבה. כיום בדיקת פאפס יצאה תקינה ללא ממצא. בקולונסקופיה נראה רק השלפוחיות לדבריו של הרופא. מאחר שאני לא רגועה בקשתי מהרופא לעשות ביופסיה והוא טען שאין צורך. שאלותיי הם. אחד מה זה השלפוחיות האלו מה מקורן ממה הם נובעות? שניים האם יכול להיות ממצא חמור יותר בתעלת הצוואר פנינה יותר לכיוון הרחם שלא ייראה בקולפו? שלוש האם עליי להתעקש לעשות ביופסיה? תודה רבה מראש ושבת שלום ומבורך.

למלי שלום רב, התאור שרשמת אינו מספיק ע"מ לתת אבחנה. עלייך לעבור קולפוסקופיה ולפי הצורך ביופסיה, ע"י רופא העוסק בצוואר הרחם.

מנהל פורום צוואר הרחם