דימום לאחר בדיקת פאפ

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

02/05/2007 | 14:54 | מאת: גלי

שלום, אני בת 34. בדרך כלל הכל תקין. לפני 3 ימים נלקחה ממני דגימת פאפ לביקורת רגילה. יום לאחר מכן החלו דימומים, בהתחלה בצבע כהה, מאחר והדימום המשיך השתמשתי בטמפון והדימום מאז רק התגבר והחלו לי כאבים כמו במחזור. המחזור האחרון שלי הסתיים לפני שבוע וחצי. אינני לוקחת גלולות כבר מעל שנה. בנוסף, בשבועיים האחרונים היה לי גודש בחזה, שבדרך כלל נעלם עם תחילת המחזור, והפעם המשיך. מה קורה לי? מה יכולה להיות הסיבה לכל זה? האם הכל קשור לפאפ? מה הוא דימום סביר לאחר בדיקת פאפ? עשיתי בעבר בדיקות כאלו ודבר לא קרה. תודה!

פאפ יכול לגרום לדימום במיוחד אם נלקח באמצעות מברשת עדינה. יתכן ולדימום+ שאר התופעות שאת מתארת יש סיבות נוספות. לצורך כך עליך לפנות לרופא הנשים שלך לברור.

מנהל פורום צוואר הרחם