דמום אפשרי אחרי קוניציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

24/04/2007 | 19:13 | מאת: זהבית

עברתי קוניזציה LLETZ ןגם ECC בגלל CIN-1-2 (בהרדמה ספינלית) . מדוע אמרו לי בבית החולים, שעלול להיות דמום אחרי שבוע ןאם הוא קשה לפנות לבית החולים? שאלתי -מדוע רק אחרי שבוע " נזכר"הדמום לפרוץ ולא לפני זה מה הסיבה?.אני אחרי 5-ימים מהקוניזציה ויש לי מהיום ( 5 ימים אחרי הקוניזציה) מעט דמום ומעט כאבים .מתי אפשר לדעת ,שכבר לא יהיה לי סיכוי לדמום חזק ,כיוון שאני במתח וחוששת כל יום מדמום חזק. הרבה תודה על התייחסותך וסבלנותך, זה עוזר לי.

לזהבית שלום רב, דמום לאחר קוניזציה יכול להיות חלש או חזק ויכול להימשך גם שבועות מספר לאחר הפעולה. אם הדימום חזק, עליך לפנות לבדיקה. לא ניתן לחזות מראש את אופן התנהגותו של הדימום.

מנהל פורום צוואר הרחם