קולפוסקופיה וביופסיה לאחר שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

22/07/2020 | 13:37 | מאת: מיקי

ד״ר גרובר שלום, לפני כשבוע וחצי עברתי הליך לשימור פוריות (שאיבת ביציות לצורך הקפאה). בעוד כשבוע צריכה לעבור בדיקת קולפוסקופיה כולל ביופסיה וזאת בעקבות פאפ לא תקין מלפני חצי שנה (חיובי לזן 16 ו cin1 בקולפוסקופיה). בעיקבות השאיבה עדיין קיימת לי רגישות באיזור הבטן התחתונה. האם בטוח לעבור את בדיקת הקולפוסקופיה כולל ביופסיה בעוד שבוע או שכדאי להמתין? במידה ותשובתך שכדאי להמתין - עד מתי? תודה רבה, מיקי

אין קשר בין הדברים. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם