המשך תוצאות תרבית צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

18/06/2020 | 10:37 | מאת: שירלי

בהמשך להודעה הקודמת אלה התוצאות של התרבית אשמח לעזרה Gram stain נראו מתגים גרם חיובים בכמות גדולה נראו תאי ציפוי בכמות בינונית לא נראו נויטרופלים Gential culture result פלורה טבעית של הלדן מתגים גרם חיובים Fungal culture result לא צמחו פטריות Gential culture status סופי

תקין ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

18/06/2020 | 17:26 | מאת: שירלי

תודה על המענה . אז בעצם זה שיש לי המון הפרשות זה לא עקב דלקת או משהו ? כי הדוקסילין עזר קצת אך יש הפרשות

מנהל פורום צוואר הרחם