ריח רע אחרי קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

10/04/2020 | 23:46 | מאת: אנונימית

שלום, עברתי קוניזציה לפני כ5 ימים. החל מאתמול יש ריח לא נעים של הפרשות, אם כי יש מעט הפרשות יחסית, מעט אדמדמות/חומות. ללא דימום, ללא חום וללא כאבים כלל. האם תקין? תודה וחג שמח

הפרשות לאחר קוניזציה הן דבר שכיח וחולף. באם לא יעברו, כדאי לבצע תרבית ולטפל במידת הצורך. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

11/04/2020 | 10:14 | מאת: אנונימית

תודה על המענה המהיר, אני מבינה שהפרשות הן טבעיות אך אם הריח שלהן חריף האם אני צריכה לדאוג?

מנהל פורום צוואר הרחם