שאלה קטנה על צוואר הרחם....

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

28/03/2020 | 11:28 | מאת: סיגל

היי דר לאחרונה נתקלתי בשאלה ותשובה באחד הפורומים. של אחת מהנשים, ששאלה לגבי כמה זמן חי זרע. כתבו לה - שיש מקרים שהוא חי גם עד שבוע. והוא יכול להימצא בכפלים של צוואר הרחם. האם יש דבר כזה שהוא ישאר בכפלים של צוואר הרחם יותר משבוע?? ויוכל להפרות? או שאחרי שבוע הוא כבר מתפרק ומת? סליחה על הבורות. רוצה לדעת האם יש לי סיכוי החודש להרות. כי לדעתי פיספסתי ביוץ. מנסה טבעי בגלל הפסקת טיפולי הפוריות :( *הלא מוגדרים

זרעונים נמצאים במערכת 72 שעות. זה הכלל אך לא ניתן לשלול חריגים. נסי, מה את יכולה להפסיד?! ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם