שאלה קטנה ..............

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

05/03/2020 | 19:08 | מאת: מיר

האם זרע יכול להיתקע או להישאר בצוואר הרחם מעבר ל72 שעות ? תודה

זרע לא נתקע בצוואר הרחם. הוא שוחה במהירות אל החצוצרה. שהותו מוגדרת למשך 72 שעות. אך מאחר ולא עוסקים כאן במתימטיקה, יתכן שיימצא אחד שיצליח להחזיק מעמד קצת יותר. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

06/03/2020 | 16:45 | מאת: ...

תודה על המענה. ואם אין ביוץ. הוא שוחה לאיזור החצוצרה עדיין? או שנשאר בצוואר רחם ומת אחרי כמה שעות מכיון שאין הפרשות שמזינות אותו כמו בביוץ?

מנהל פורום צוואר הרחם