פאפ - תשובה של ASUCUS

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

23/01/2020 | 19:22 | מאת: לירון

שלום, ביצעתי בדיקת פאפ ויצא לי תשובה ASUCUS. לאחר שלושה חודשים ביצעתי שוב ואותה תשובה. בדיקת קולונוסקופיה יצאה תקינה עם שינוי קל . וביופסיה יצאה תקינה. רציתי לדעת האם זה נוצר בעקבות טיפולי IVF שביצעתי לפני שנתיים. והאם במידה ואני חוזרת לIVF זה יכול להחמיר את המצב. תודה רבה

אין קשר לטיפולי הפרייה וכפועל יוצא, לא צפויה החמרה בשל הטפול עצמו. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם