תוצאות פפס וhpv לא תקינות!

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

06/12/2019 | 12:36 | מאת: ענת

שלום רב, ביצעתי בדיקת פפס והרופאה התקשרה אליי ואמרה שהבדיקות לא יצאו טובות ושעליי לבצע קולפוסקופיה..בתוצאות כתוב פפס LSiL Hpv חיובי ל other types מה זה אומר? האם בוודאות מדובר על משהו סרטני ? וכמה מהר אני צריכה לעשות את הבדיקה (יש תורים רק לחודש מאי). אני לחוצה מאוד! תודה

מדובר על נוכחות וירוס הפפילומה. כדי לוודא סופית את האבחנה, יש לעשות ביופסיה. נסי להקדים את התור. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם