קוניזציה positive hpv

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

18/11/2019 | 18:21 | מאת: שרה

קיבלתי hsil cin 2 וירוס פיפלומי שלילי ל 16 ו18 וחיובי לאחרים , קראתי שוירוס פיפליומה מגביר את הסיכון בסרטן רקטום ולוע האם עלי להיבדק!?עוד שאלה אני עם בן זוג אחד מזה עשר שנים ,איך יכול להיות שנחשפתי לוירוס רק עכשיו כי בדיקות קודמות לא הראו כלום?? האם עישון לבד עושה הדבקה. או מגיבר את הסיכון לcin2

עלייך לעבור הערכה של צוואר הרחם. כנראה שנדבקת בעבר ורק עכשו הדבר בא לידי ביטוי. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם