cin 2 וקוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

18/11/2019 | 10:21 | מאת: אסראא

לפני 4 חודשים עשיתי פאפ עם תשובה asch לאחר מכן קולפסקפיה איזור נרחב שנצבע הביופסיה חזרה תקינה ,לפני שבוע חזרנו על הפאפ שחזר hsil. וקולפסקופיה איזור מפושט 360 כולו לבן נלקחו ביופסית קיבלתי תשובה של chronic cirvictis hpv and cin2. ..שאלה שלי 1.כמה זה דחוף לעשות את הקונזיצה בתוך כמה זמן? 2.האם יכול להיות שאקבל תשובה יותר חמורה אחרי הניתוח? 3האם אני בסכנה לסרטנים אחרים אם הזנים שנדבקתי בהם לא 16 ולא 18 אך בעלי סיכון גבוהה

1. בטווח של שבועות 2. יתכן 3. למה כוונתך סרטנים אחרים? ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם