מאמץ קל לאחר תפר צווארי

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

28/10/2019 | 07:57 | מאת: דנה

שלום דר בעברי היסטוריה של לידה מוקדמת בשבוע 24 עקב אי ספיקה צווארית ובהריון לאחר מכן עברתי תפר צווארי הייתי בשמירת הריון וילדתי בשבוע 36 כרגע בהריון נוסף עברתי תפר צווארי בשבוע 13 ביום רביעי האחרון (23.10) אתמול הייתי בביקורת ונאמר לי שהכול תקין והתפר במקום היום התכופפתי מעט כדי להכניס בגדים למכונת הכביסה וכשקמתי הרגשתי דקירות בפנים הלכתי לשכב ולשתות הרבה מים וזה מיד עבר וכרגע אין כאבים ואין דימום אבל עדיין מאוד מודאגת בגלל ההיסטוריה שלי האם יכולתי לעשות איזשהו נזק לתפר? האם צריכה לפנות שוב לרופא? האם אני צריכה לשכב כול ההריון ? יש לי ילד בן 4 בבית ואין לי אפשרות רק לשכב כול היום אשמח לתשובה

רב הסכויים שהכל תקין, כפי שהיה בבדיקתך. מניחה שבדיקה תקינה נוספת תשחרר אותך מחרדות. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם