בדיקת פאפ וגם בדיקת ביופסיה לצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

05/10/2019 | 23:41 | מאת: ביופסיה צוואר הרחם

הי אני בת 23 לפני שבוע הייתי אצל רופא נשים שהפנה אותי לקולוסקופיה ( חשוב לי לציין שהוא הפנה אותי לעצמו בחזרה ) הוא בדק לי את צוואר הרחם לקח לי בדיקת פאפ וגם עשה לי ביופסיה , רציתי לשאול האם זה סביר לעשות ביופסיה ביחד עם הבדיקת פאפ וזה העצם הפעם הראשונה שאני מגיעה לרופא הזה אחרי שהיה לי הפרשה חומה אחרי קיום יחסים . אני פשוט מממש לחוצה ויש לי רק עוד חודש לקבל תשובות

כן, סביר לגמרי ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

07/10/2019 | 10:26 | מאת: ביופסיה קרוב למחזור

נעשה לי בדיקת ביופסיה ממש קרוב למחזור שלי ועכשיו אני לא יודעת לזהות אם שה מחזור או הדימום כתוצאה מהביופסיה אז איך ניתן להבדיל ?

מנהל פורום צוואר הרחם