וירוס hpv צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/09/2019 | 21:07 | מאת: אפרת

בת 22 לפני שנה גילו לי את הוירוס hpv עשיתי קולסקופיה והכל תקין ישלי כאבים באגן כבר כמה זמן לאחר דלקת שהיתה לי שם הכאבים מדי פעם מןפיעים לאחר עמידה ממשוכת או מאמץ הרופא שלח אותי לסיטי בטן ואגן האם הסיטי יכול להשפיע על הוירוס שיש לי בצוואר הרחם כלומר להשפיע על השינוים בצוואר הרחם בגלל הקרינה של הסיטי ? כי אני מתלבטת עם לעשןת סיטי בגלל שיש לי את הוירוס שיכול לגרום לסרטן צוואר הרחם והסיטי עם הרבה קרינה

לא ידוע על קשר בין CT לוירוס הפפילומה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם