תוצאות הביופסיה לאחר קוניזציה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

15/09/2019 | 11:32 | מאת: רחל

בבקשה אשמח להסבר תוצאות הביופסיה. אני ממש בלחץ. Uterine cervix, conization, LEEP: Squamocolunar juction. No dysplasia identified. מצא מיקרוסקופי אבחנה פתולוגית ממצא מאקרוסקופי הדגימה התקבלה בפורמלין במיכל המסומן בשם הנבדקת ומסומן בנוסף 1 .היא כוללת קטע רקמה אפורה גמישה במימדים 2.2X1X0.1 ס"מ, השוליים הושחרו ובוצעו חתכים עוקבים. בנוסף, פיערור רקמה. הדגימה נלקחה לבדיקה היסטולוגית בשלמותה ושוקעה ב- 2 בלוקים של פרפין. ראו אבחנה פתולוגית הדגימה התקבלה בפורמלין במיכל המסומן בשם הנבדקת ומסומן בנוסף 2 .היא כוללת קטע מצואר רחם במימדים 6.4X0.5X1.2 ס"מ. התכשיר מסומן בתפר בשעה 6 .שולי הכריתה סומנו בדיו שחור. בחתכים, נצפה איזור המעבר ללא שינויים ראויים לציון. תודה על השקעתך ועזרה שאת נותנת

לא נמצאה פתולוגיה בבדיקה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם