בדיקת hpv pcr תשובות מוזרות

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

03/09/2019 | 10:02 | מאת: אורית

שלום רב עשיתי לפני חצי שנה בדיקה לhpv pcr ויצא חיובי זן 16 לפני חודש עשיתי שוב והיום חזרו התוצאות גם חיובי לזן 16 ורשום שיש וירוס יותר מזן אחד לא צויין איזה .ושמומלץ לחזור על הבדיקה ...השאלה שלי איך יכול להיות שלפני חצי שנה יצא חיובי רק לזן 16 ? הבנתי שזוהי בדיקה מדויקת מאוד יש לציין שלא קיימתי יחסים עם אף אחד מאז הגילוי ..

פאפ זו אינה בדיקה מדויקת. מומלץ לבצע קולפוסקופיה. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

03/09/2019 | 16:05 | מאת: אורית

זה לא בדיקת פאפ ..בפאפ האחרון יצא לי acsus זה בדיקת hpv pcr שהבנתי שהיא הכי מדוייקת . עשיתי קולוסקופיה לפני חודש שיצאה תקיננ לחלוטין .השאלה מאיפה צץ לן זן נוסף ??? לא הייתי עם אף אחד בשנה האחרונה ! אודה על תשובתך המפורטת אני לא רגועה .תודה מראש

מנהל פורום צוואר הרחם