קוניזציה והיריון - לידה מוקדמת

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

26/08/2019 | 05:28 | מאת: לירון

ד״ר שלום, האם תוכלי להסביר לי מדוע לנשים בהיריון לא עושים קוניזציה? האם זה בשל החשש מלידה מוקדמת? כי כאשר אישה שאינה בהיריון אמורה לעבור קוניזציה אומרים לה שהסיכון הזה נדיר והוא בהתאמה לעומק הקוניזציה.. בנוסף, האם קוניזציה משפיעה על הקליטה להיריון? לתשובתך אודה

' - נמנעים ככל האפשר מקוניזציה בהריון בשל הדימום הרב. - לרב לא ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

26/08/2019 | 12:56 | מאת: לירון

ד״ר גרובר שלום, ראשית, תודה על המענה המהיר. האם תוכלי להסביר לי מדוע יכול להיות מצב שקוניזציה תשפיע על קליטה להיריון? אני לפני קוניזציה ואין לי עדיין ילדים ואני מאוד חוששת שזה יפגע לי באפשרות להיכנס להיריון. האם מנסיונך כבר ראית מקרים שבהם נשים שעברו זאת נכנסו להיריון תקין ? אודה לתשובתך

מנהל פורום צוואר הרחם