לאחר קוניזציה שניה ביופסיה

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

28/07/2019 | 08:47 | מאת: דני

שלום, בת 27 לאחר קוניזציה שניה ,עשו לי קולופוסקופיה וביופסיה להלן תוצאות הביופסיה.יותר מאשמח לקבלת אינפורמציה עבור פתולוגיה זו. Endocervical curettage: Free-lying endocervical glands and one strip of squamous epithelium without stroma showing mild cellular atypia. No further evaluation of the epithelial cells can be made in this scanty material. תודה רבה על זמנכם היקר.

יש רק שינוי ביחס בין גרין התא לתא, דבר שמחייב מעקב בלבד. אין צורך בטפול. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

28/07/2019 | 15:24 | מאת: דנדן

תודה על תשובתך ד"ר עדה, אך יש לי שאלה נוספת,בשף המפרוט של הפתולוגיה רשום : אבחנה קלינית: S/P minimal invasive cervical SCC Scc זה בעצם סרטן?? תודה על זמנך מכל הלב. דנדן

מנהל פורום צוואר הרחם