המשך לשאלתי מאתמול תודה מראד

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

25/07/2019 | 07:09 | מאת: מודאגת

דר קודם כל תודה על תשובתך המהירה. מדוע כל החומר שאני מקבלת מהאינטרנט על cin 2 מוביל מייד לסרטן צוואר הרחם בעוד הרופא הבהיר לי משמעית כי מדובר בדלקת ולא סרטן! 1האם תוכלי להפנות אותי למאמר אמין בנושא? 2 אודה להתייחסותך לקובץ המצורף בתשובתך

cin2 שאיננו מטופל, במהלך של שנים רבות, עלול להפוך לסרטן. הטפול ב- cin2, קרי : הסרתו, מונע סרטן. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם