כאבים בבטן התחתונה לאחר אוננות

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

04/07/2019 | 19:40 | מאת: אנונימית

שלום אני בת 20, מאוננת אחת לשבוע ושמתי לב שבזמן האחרון יש לאחר האורגזמה כאבים בבטן התחתונה באזור רצפת האגן כאבים צורבים כאלה וישנה צריבה קלה בשתן שלא משתנה. יש לציין שעשיתי בדיקות שתן ולא נמצאה שום דלקת, בנוסף עשיתי גם אולטראסאונד בדקו את השלפוחית והרחם והכל תקין. לפעמים זה מרגיש שנוגעים מבחוץ מעל איבר המין יש כמו שרירים מכווצים שמשתחררים אחרי יומיים שלושה ואיתם חולף הכאב אבל אז שאני מאוננת שוב הכאב חוזר. ממה זה יכול להיות? אשמח לעזרה.

יכול להתאים להתכוצויות ברחם. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038

מנהל פורום צוואר הרחם